Trouwen in het blauw is al jaren de meest populaire keuze onder trouwend Nederland. Blauw ziet er luxueus, klassiek en tijdloos uit. Daarnaast is het vaak goed te combineren met de verschillende soorten trouwjurken. Blauw is in verschillende kleur verzadigingen  beschikbaar. Bij Rietbergh hebben wij zelfs ruim 1000 soorten blauw in ons assortiment. Door onze jarenlange samenwerkingen met de verschillende Italiaanse- en Engelse stoffenhuizen kunnen wij diverse soorten blauw met verschillende stofmengingen aanbieden, zowel voor maatpakken als voor trouwpakken. 

” Onderscheid jezelf door te kiezen voor een unieke kleur blauw.”

Het verschil tussen blauw, blauw en blauw

Bij Rietbergh bieden wij  ruim 1000 exclusieve soorten blauw aan in diverse kleurverzadigingen. U bent bij Rietbergh dus niet beperkt in het kiezen van slechts vijf kleuren blauw. Hieronder een aantal voorbeelden van de  blauwe trouwpakken die wij de afgelopen jaren voor onze klanten hebben gemaakt.

Driedelig blauw trouwpak op maat met een gilet in een andere kleur

Willie draagt op de bovenstaande foto een donkerblauw driedelig trouwpak met een bruin gilet een bijpassende donkerbruine das. Onder zijn trouwkostuum draagt hij een wit shirt op maat van eveneens van Rietbergh. Om de outfit tot in de puntjes af te stylen draagt Willie een wit pochet in zijn borstzak en een zilveren dasspeld die we speciaal uit Amerika hebben over laten komen. 
Photocredit:  Moniek Aansorgh

Tweedelig trouwpak in een unieke kleur blauw

Ger, die zijn dochter hier naar het altaar brengt, draagt een middenblauw trouwpak met opgesneden revers. Onder zijn colbert draagt hij een wit shirt op maat van Rietbergh met een grijsbruine das met paisley motief.  Photocredit: Ontwerpbureau SIS

Driedelig blauw trouwpak met een das in de kleur peach

Tim draagt hier een 3 delig trouwpak in een middenblauwe kleur van Rietbergh. Het gilet is een vijfknoops gilet met donkerblauwe hoornen knopen. Tevens draagt Tim een wit pochet in zijn borstzak en een peachkleurige das.  Photocredit:  Alexandra Vonk

Driedelig blauw trouwpak met een das in de kleur koper

Shervon draagt hier een middenblauw trouwpak van Rietbergh met een koperkleurige das. Shervon heeft er echter gouden knopen bij gekozen om zijn trouwpak nog unieke te maken. Onder zijn trouwpak draagt hij een wit shirt op maat met een dubbele manchet.  Photocredit: De Kievit Bruiloften.

Lichtblauw trouwpak met een paarse das

Eelko draagt op de bovenstaande foto een unieke lichblauw trouwpak op maat met een exclusieve paarse das. Het maatsshirt van Eelko is offwhite en sluit daardoor perfect aan bij de offwhite kleurige bruidsjurk van zijn partner. Photocredit: Jessica fotografie

“1000 shades of blue.”

Welke schoenen draag je onder een blauw trouwpak?

Bruine, cognagkleurige schoenen staan vrijwel onder elk blauw pak. Wel raden wij aan om de schoenen pas te kopen wanneer het pak klaar is. Zo kun je namelijk het beste paar kiezen die perfect aansluiten bij jouw trouwpak.

Meer informatie?

Wil je meer informatie over de mogelijkheden of de verschillende soorten groen die wij aanbieden?
Maak dan snel een afspraak voordat de agenda vol zit!

Bel:  026-320 33 78  of   E-mail: info@rietbergh.com

Pin It on Pinterest