Het bordeaux rode trouwpak is zonder meer dé trouwpakkentrend van 2019. De diepe, maar luxueuze kleur bordeaux rood is perfect af te stemmen met een witte- én een offwhite kleurige jurk. Ook roze en oudroze jurken en/of elementen sluiten feilloos aan bij deze eigentijdse kleur die exclusief bij Rietbergh verkrijgbaar is. 

” Bordeaux rood is zonder meer een van de trendy kleuren van 2019. “

Diverse kleuren rood

Bij Rietbergh bieden wij tientallen exclusieve soorten rood aan in diverse kleurverzadigingen. U bent bij Rietbergh dus niet beperkt in het kiezen van slechts éen of twee kleuren rood zoals bij vele andere leveranciers wel vaak het geval is. Hieronder een aantal voorbeelden van de  bordeaux rode trouwpakken die wij het afgelopen jaar voor onze klanten hebben gemaakt. Hopelijk zullen deze foto’s u inspireren om uw bordeaux rode trouwpak door Rietbergh te laten maken. 

Hoogwaardige stoffen

De stoffen die wij gebruiken voor onze bordeaux rode trouwkostuums zijn altijd van een zeer hoogwaardige kwaliteit en worden exclusief geleverd vanuit Italië, Engeland en Frankrijk. Dankzij onze jarenlange samenwerking met ’s werelds beste stoffenhuizen zijn wij altijd het eerste pakkenmerk in Nederland met de nieuwste stoffencollectie. Naast de bekendere stoffenhuizen werken wij ook al jaren samen met de wat minder bekende stoffenhuizen waardoor onze collectie nog uitgebreider is.  

Oxblood rood

Oxblood rood is een unieke kleur rood die vrij donker is. Doordat er zowel rode als zwarte garen zijn gebruikt zorgt het voor een donkerrode uitstraling.
Deze kleur is dan ook erg in opmars de laatste jaren en erg populair onder fashion designers die af willen wijken van het bekende middenrood. 
Voor meer informatie of het zien van de stoffen raden we u aan contact op te nemen via info@rietbergh.com 

Tweedelig bordeaux rood trouwpak met een unieke geweven das

Eder draagt op de bovenstaande foto een tweedelig trouwpak in een bordeaux rode kleur van Rietbergh.  De knopen zijn hoornen knopen met middenbruine elementen erin. Het colbert is een tweeknoopsjasje met afgesneden revers en een topstitch afwerking. Tevens zitten er kissing buttons op de mouwen. Onder het colbert draagt hij  hij een wit overhemd op maat van Rietbergh. Eder bewijst dat bordeaux rood ook bij mensen met een getinte huidskleur past.    Photocredit:  Raisa Zwart

Driedelig bordeaux rood trouwpak met een unieke kartonnen strik/bow tie

Rody draagt op de bovenstaande foto een driedelig trouwpak met een bordeaux rode kleur van Rietbergh en een bijpassende unieke strik/bow tie. De knopen op zijn pak zijn hoornen knopen met middenbruine elementen erin. Het colbert is een tweeknoopsjasje met opgesneden revers en AMF stitching. Daarnaast heeft Rody gekozen voor drie kissing buttons op de mouwen. Onder het colbert draagt hij  hij een wit overhemd op maat van Rietbergh. De strik van Rody is een exclusieve strik gemaakt van karton met een coating, waardoor hij bestand is tegen bijvoorbeeld regen. Ook deze strik is exclusief beschikbaar bij Rietbergh.

Driedelig bordeaux rood trouwpak met bretels

Bretels zijn zonder meer een aanvullend stijlelement voor elke trouwcombinatie, zo ook voor het bordeaux rode trouwpak. Johan draagt op de bovenstaande foto
zijn driedelige combinatie met een witte zijden das, perfect aansluitend bij de jurk van zijn partner. Onder zijn colbert droeg hij echter bretels met eveneens rode
elementen. 

“Bij Rietbergh bepaal je zelf, ondersteund door professionals.”

Bijpassende schoenen voor onder een bordeaux rood trouwpak

Wij werken nauw samen met diverse schoenenwinkels waardoor wij verschillende soorten schoenen van verschillende bekende- en minder bekende merken kunnen aanbieden.
Zowel veterschoenen, gespschoenen als bijpassende sneakers voor het bordeaux rode trouwpak zijn bij Rietbergh beschikbaar op aanvraag.

 

Meer informatie?

Wil je meer informatie over de mogelijkheden of de verschillende soorten rood die wij aanbieden?
Maak dan snel een afspraak voordat de agenda vol zit!

Bel:  026-320 33 78  of   E-mail: info@rietbergh.com

Pin It on Pinterest