“Ik zou iedereen die een trouwpak gaat aanschaffen willen adviseren: ga naar Rietbergh! Ze zijn klantvriendelijk en vakkundig. Je kunt tot in de details je eigen trouwpak met hun samenstellen en ontwerpen. Op die manier heb je een trouwpak dat helemaal bij je past!”
– Marcel  –

“Voor onze bruiloft hadden wij zeer specifieke wensen mbt onze trouwpakken en Rietbergh heeft al onze wensen doen uitkomen. Ze hebben het onmogelijke mogelijk gemaakt en dat zonder ons enig gevoel van stress te geven.
– Alexander –

“Meer dan een jaar was ik bezig met het uitzoeken van de perfecte outfit voor onze grote dag. Diverse steden, zoals Antwerpen, Amsterdam en Parijs heb ik doorzocht en 6 weken voor de bruiloft was ik ten einde raad en tikte ik “maatpakken” in Google en stuitte ik op Rietbergh trouwpakken.” 
– Meelad –

“Ik heb mijn trouwpak aan laten meten bij Rietbergh en heb hier van het begin tot het einde van genoten! Echt een unieke en persoonlijk ervaring die ik iedereen wil aanraden.”

– Ruud –

Achteraf bleek het uitzoeken van een trouwpak een groter deel uit te maken van de beleving van onze bruiloft dan ik van te voren had verwacht en aan die fantastische beleving heeft Rietbergh meer dan bijgedragen. Vanaf het moment dat ik binnenkwam voelde ik me er thuis. Goede koffie, mooi pand, prachtige tuin en Daphne en Rutger die luisteren naar wat je zoekt en wat je wensen zijn

– Jon –

Bij de winkel waar ik mijn pak oorspronkelijk had besteld voor onze bruiloft werd mijn pak op het laatst gecanceld. Dus op het allerlaatste moment moest ik nog switchen. Gelukkig achteraf, want hierdoor kwam ik bij Rietbergh uit. Ik kon meteen terecht en ze namen alle tijd voor me. Daarnaast zijn het echte vakmensen waardoor ik heel goed geholpen ben in het samenstellen van het pak.

– Maarten  –

Al snel was ik onder de indruk van hun pakken en stoffen. Tijdens de eerste afspraak had ik direct vertrouwen in Rutger en Daphne. Ze zijn zeer professioneel, vriendelijk, luisteren en gaan juist om met de wensen van de klant. De talloze mogelijkheden in stof, model en afwerking zijn top! Ik zal Rietbergh zeker aanraden voor iedereen wie een top pak wil.
Het eindresultaat van mijn pak was super en gingen uiteindelijk met drie maatpakken de deur uit 🙂 

– Marco –

Voor mijn bruiloft in mei van dit jaar ben ik na wat zoekwerk op Google bij Rietbergh uitgekomen. En ik kan achteraf zeggen dat deze keuze een schot in de roos is geweest! Er is heel veel te kiezen wat betreft stoffen, er wordt geweldig meegedacht, perfect ingespeeld op de wensen van de klant en het eindresultaat was in mijn geval nog mooier dan ik had kunnen wensen.

– Eelko –

“Top leverancier voor maatpakken. Het product is top maar de hele voorbereiding is een fantastische beleving…”

– Jarno  –

“Je koopt niet elke dag een trouwpak dus is het lastig het juiste adres te vinden. Via via kwam ik bij Rietbergh. Dankzij de ervaring en kennis van Rutger en Daphne was het hele traject, van kiezen tot passen, een makkie. Het resultaat was een prachtig trouwpak, modieus en opvallend. Een prettige, persoonlijke benadering waarachter echte professionaliteit en kunde schuilt. Een absolute aanrader!”

– Sander –

“We hadden best complexe wensen; we hadden al een colbert en wilden de rest van de outfit erbij laten passen. Dat is perfect gelukt en met heel veel goede adviezen. Het resultaat was prachtig!”

– Janneke –

“Rietbergh is werkelijk een prachtig bedrijf wat gerund word door twee passievolle mensen. Van het begin tot aan de laatste doorpas heb ik me thuis gevoelt bij hun. Ze hebben oog voor detail, en talloze prachtige stoffen tot hun beschikking. Met als gevolg een super mooi maatpak wat 100% bij mij past voor een mooie prijs.”

– Edwin –

Na een kleine zoektocht op internet naar een exclusief trouwpak kwam ik al snel uit bij Rietbergh trouwpakken en maatpakken.
Alle recensies kloppen helemaal. Wat een passie hebben Rutger en Daphne voor hun vak.”
 

– Joey –

“Rietbergh, een zaak waar persoonlijk contact, maatwerk en kwaliteit voorop staat in mijn ervaring.”
– Sybe –

Rietbergh is echt een aanrader! Super leuk om op deze manier je eigen trouwpak samen te stellen.”
– Artjan  –

“In 1 woord TOP. Wat een goed gevoel voor de wensen van de klant. Al vanaf de eerste afspraak tot uiteindelijk in 1 keer perfect zittende trouwpak. Alles in 1 keer goed. Keurig elke afspraak nagekomen en dat in een hele warme familiare omgeving. Mocht iemand ooit niet weten waar je moet beginnen om een trouwpak te vinden…. start hier en zoek niet verder. 
– Berend –

Telefoon

026 - 320 3378

Adres

Schans 1
6931 SG
Westervoort
Nederland

E-mail

info@rietbergh.com

Openingstijden

Bezoeken zijn uitsluitend op afspraak:

Maandag 9:00-17:00 uur
Dinsdag 9:00-17:00 uur
Woensdag 9:00-17:00 uur
Donderdag 9:00-17:00 uur
Vrijdag 9:00-17:00 uur
Zaterdag 9:00-17:00 uur
Zondag Gesloten

Tijdsduur oriëntatiegesprek:  c.a. 1 uur
Tijdsduur meetsessie:           c.a. 2,5 uur

Pin It on Pinterest