Service

Traveling Tailor

Rietbergh biedt u de traveling tailor service. Dit wil zeggen dat wij, indien u dit wenst, naar u toe komen op een door u gewenste locatie en tijdstip.

Zes dagen in de week beschikbaar

Het is bij Rietbergh mogelijk om zes dagen per week een afspraak in te plannen. Dit kan tijdens als na reguliere werkuren en ook in het weekend.

Bestellingen naar het buitenland verzenden?

Bent u voor uw werk of plezier in het buitenland en wilt u daar uw bestelling ontvangen? Geen probleem wij verzenden uw bestelling gewoon daarnaartoe.

Stuur ons bijtijds een e-mail met daarin de adresgegevens van uw buitenlandse bestemming en wij zorgen dat uw bestelling daaraan komt. Met het track & trace nummer kunt u uw order nauwlettend in de gaten houden.

Nabestellen via de telefoon/e-mail

Indien uw maten reeds op zijn genomen door onze tailors en in ons systeem zijn ingevoerd is het mogelijk telefonisch of via de e-mail nabestellingen te plaatsen.

U geeft ons de informatie en/of voorkeuren door en wij zullen u per mail afbeeldingen toesturen van de stoffen van uw voorkeur. U hoeft hierdoor geen afspraak in te plannen. Dit geldt overigens niet alleen voor maatwerk.

U kunt ook onze confectie-producten, schoenen en accessoires op deze manier bestellen. Als u het vermoeden heeft dat uw gewicht is veranderd, is het verstandig om voor de zekerheid een afspraak te plannen.

Cadeaubon

Wilt u een stijlvol cadeau geven? Geef dan een Rietbergh cadeaubon. De waarde kunt u zelf bepalen.

Telefoon

026 - 320 3378

Adres

Schans 1
6931 SG
Westervoort
Nederland

E-mail

info@rietbergh.com

Openingstijden

Bezoeken zijn uitsluitend op afspraak:

Maandag 9:00-17:00 uur
Dinsdag 9:00-17:00 uur
Woensdag 9:00-17:00 uur
Donderdag 9:00-17:00 uur
Vrijdag 9:00-17:00 uur
Zaterdag 9:00-17:00 uur
Zondag Gesloten

Tijdsduur oriëntatiegesprek:  c.a. 1 uur
Tijdsduur meetsessie:           c.a. 2,5 uur 

Onze klanten geven ons een:

Rietbergh trouwpakken 9.9 uit 153 ervaringen

Pin It on Pinterest