TIPS & TRICKS

Waar moet ik op letten bij een trouwpak?

Waar moet ik op letten bij een trouwpak? Dit is een vraag die vaker opspeelt bij de man die gaat trouwen. In dit artikel geven we het woord aan trouwpakkenprofessional Rutger Rietbergh van Rietbergh trouwpakken.  Rutger geeft  jullie enkele handige tips, tricks en wetenswaardigheden rondom de aanschaf van het perfecte trouwpak.

Wanneer moet ik mijn trouwpak uitzoeken?

Een van de meest gestelde vragen rondom het trouwpak is zonder meer de vraag “Wanneer moet ik mijn trouwpak uitzoeken?” Een trouwpak kopen is namelijk iets bijzonders en waarschijnlijk niet iets wat je vaker hebt gedaan.  In dit artikel geeft trouwpakkenprofessional Rutger Rietbergh van Rietbergh trouwpakken de aanstaande bruidegoms én bruiden alle benodigde informatie rondom dit onderwerp.

Welke schoenen onder welk trouwpak?

Welke schoenen behoor je onder welk trouwpak te dragen? Ook dit is een vraag die we vaak te horen krijgen. In dit artikel geven we je verschillende tips & tricks over het kiezen van de juiste schoen voor jouw trouwpak.

Een smoking als trouwpak?

Trouwen in een unieke smoking is de trend van 2018. Niets komt chiquer en tijdlozer over dan een luxueuze smoking op maat in de klassieke kleuren wit, zwart of blauw. The roaring 20’s, the Great Gatsby en het black tie thema zijn enkele populaire thema’s waarin dit type smokings nog altijd de hoofdrol spelen. De trend van 2018 is echter om je smokingjasje te voorzien van een ‘unieke stof’ met een uniek patroon en/of kleur. Je moet hierbij denken aan luxueuze zilverkleurige stoffen, stoffen met unieke patronen en zelfs stoffen waarin diamant is verwerkt.  In dit artikel geven we je enkele tips & tricks om je smokingoutfit tot in de details af te maken.

Trouwpak voor op het strand

Ben je van plan te gaan trouwen op het strand? Lees dan dit artikel voor diverse tips & tricks voor het ideale strandtrouwpak.
Laat je inspireren en deel het bericht als je iemand kent die wil trouwen op het strand. 

Tips voor een trouwpak

In dit artikel diverse tips, tricks en informatie voor de aanstaande bruidegom. Waar moet je op letten? Wat zijn de laatste trends? En wat is een absolute no-go. We hebben een aantal regels voor het dragen van een trouwpak voor jullie op een rij gezet zodat je deze beginnersfouten niet hoeft te maken.

 

Telefoon

026 - 320 3378

Adres

Schans 1
6931 SG
Westervoort
Nederland

E-mail

info@rietbergh.com

Openingstijden

Bezoeken zijn uitsluitend op afspraak:

Maandag 9:00-17:00 uur
Dinsdag 9:00-17:00 uur
Woensdag 9:00-17:00 uur
Donderdag 9:00-17:00 uur
Vrijdag 9:00-17:00 uur
Zaterdag 9:00-17:00 uur
Zondag Gesloten

Tijdsduur oriëntatiegesprek:  c.a. 1 uur
Tijdsduur meetsessie:           c.a. 2,5 uur

Pin It on Pinterest