Trouwen in een driedelig trouwpak met gilet is een absolute aanrader. Het ziet er niet alleen heel gaaf uit, het is ook nog een keer super praktisch. Veel huwelijken vinden in de zomer plaats en dan kan een driedelige combinatie soms best warm zijn.  Een trouwpak met gilet is dan de ideale uitkomst. Als het te warm is, trek je gewoon even je jasje uit en tadá je ziet er nog even stijlvol uit als met jasje, al dan niet stijlvoller. Daarnaast geef je je gasten nog een extra kans om je outfit goed te bewonderen, want zo’n gilet met lage ronde opening of juist met een hoge V-sluiting is toch wel erg gaaf en onderscheidend. 

” Een trouwpak met gilet is niet alleen erg mooi, maar ook super praktisch. “

 Soorten giletten / waistcoats  

Het standaard gilet met de lage v-opening is bij veel mensen wel bekend. Bij Rietbergh daarentegen is het mogelijk om uit ruim tien verschillende soorten giletten te kiezen!
Heb jij iets gezien bij een celebrity op tv of in een magazine? De kans is erg groot dat wij het ook kunnen maken. Dankzij onze jarenlange ervaring en ons internationale netwerk zijn wij steevast op de hoogte van er speelt in de trouwpakkenmarkt en zijn wij  continu bezig om ons te ontwikkelen en bij te scholen omtrent de laatste trends. Zo ook op het gebied van giletten of hoe men ze in het Engels benoemd; waistcoats. Neem dus voor meer informatie omtrent dit onderwerp gerust contact op via info@rietbergh.com  onze medewerkers staan je graag te woord. 

Waarom en wanneer driedelig?

Als het gaat om een trouwerij zijn er geen regels over het moeten dragen van een driedelig trouwpak. Echter maakt men wel verschil bij het dragen van een driedelig kostuum.
De meeste gasten zullen namelijk niet snel in een driedelige outfit naar de bruiloft van een ander komen. Als gast is het daarom een no-go om aan te komen in een driedelige combinatie, wetende dat de bruidegom mogelijk ook in een driedelige outfit zal verschijnen. Voor de bruidegom is het dus geen must, maar wel een manier om je te onderscheiden van de gasten. Vooral als je ervoor kiest om in het blauw te trouwen. De kans dat er tussen je gasten andere blauwe pakken worden gedragen is namelijk erg groot. Zodoende kan je dus onderscheidt maken door in een driedelig trouwpak te trouwen. 

Een gilet in een andere kleur dan het colbert!

Een leuke optie die we bij Rietbergh aanbieden is het gilet van je trouwpak in een andere kleur laten produceren. Je moet hierbij denken aan een driedelig blauw trouwkostuum met bijvoorbeeld een beige gilet met ruit (of zonder ruit). Maar dit kan natuurlijk met veel meer kleuren dan bij alleen een blauw trouwpak. Een donkerbruin pak met een zandkleur gilet is natuurlijk ook heel gaaf, maar een zandkleurig gilet met roze colbert is ook een echte showstopper. De mogelijkheden zijn eindeloos! Wel adviseer ik iedereen
om je goed te laten adviseren door je tailor. Hij of zij kan jou hier het best in adviseren, aangezien het onderdeel stijladvies altijd persoonlijk is. 
 

“Wist je dat je bij Rietbergh ook een gilet in een andere stof/kleur kunt laten maken? “

 Unieke kleurencombinaties

Bij Rietbergh zorgen we ervoor dat welk seizoen weer de nieuwste en meest trendy stoffen in huis halen. Dankzij ons internationale netwerk wat eigenlijk al sinds 1952 is opgebouwd, staan we nauw in contact met ’s werelds beste en meest luxueuze stoffenhuizen in Italië, Frankrijk en Engeland. Er is eigenlijk geen enkele stofleverancier met naam, die wij niet aanbieden.  Voor meer informatie over onze stoffen en kleuren raden wij je aan om contact op te nemen met ons via e-mail of telefoon.  Onze medewerkers staan je graag te woord. 

Levertijd

De levertijd van een driedelig trouwpak op maat met gilet is gemiddeld 4 á 5 weken. Tegen een meerprijs is dit te versnellen naar 3 weken. Wij raden iedereen echter aan om bij een trouwpak je minimaal 8 weken voor je trouwdatum door ons in te laten meten. Hiermee creeeren we een extra tijdsbuffer, wat stress kan voorkomen. Het laatste wat wij bij Rietbergh willen is dat je stress ervaart rondom je trouwpak. Uit ervaring hebben wij ondervonden dat onze klanten hierveel baat bij hebben gehad, wij willen je dit advies dan ook niet onthouden.  

Pin It on Pinterest