Trouwen in een trouwpak met witte sneakers is een absolute yes! Ga je trouwen en wil je liever niet een veterschoen of smokingschoen de dag doorlopen.
Overweeg dan om witte sneakers onder je trouwpak te dragen. Witte sneakers staan namelijk bij vrijwel elke kleur trouwpak, lopen veelal erg fijn én je kunt 
ze na de bruilfot gewoon doordragen. Ideaal!

” Combineer je trouwpak met witte sneakers! “

Een mooie lederen veterschoen of een lederen schoen met gesp is natuurlijk supergaaf om onder een trouwpak te dragen, alleen wat nu als geklede veterschoenen niet echt je ding is? Niet iedereen loopt in zijn dagelijks leven op veterschoenen of schoenen met gesp. Dus om dan op je bruiloft dit wel te gaan doen, zou een beetje tegen je natuur ingaan. Ook voor de mensen die jou kennen als de jongen/man die graag op sneakers loopt, zal het een hele openbaring zijn om jou ineens op een
paar Magnanni’s of Santoni’s te zien. Daardoor kan het natuurlijk wel extra gaaf zijn om ze op die ene dag dan juist een andere minder casual-achtige  kant van jezelf te laten zien. Echter moet het natuurlijk wel goed voelen en niet dat je het gevoel
ervaart dat het juist een beetje gekkig overkomt, want dat is wel het laatste wat je zou willen op de meest bijzondere dag van je leven. 

 

Witte sneakers

Witte sneakers zijn ongetwijfeld de meest populaire keus om te gebruiken onder een trouwpak. Witte sneakers passen namelijk bij vrijwel elke kleur stof en daardoor het meest bruikbaar. Daarnaast zijn schone witte sneakers ook gewoon heel gaaf. Online en in schoenenwinkels vindt je dan vaak ook veel verschillende soorten/merken witte sneakers.
Enkele populaire merken zijn: adidas, ETQ,  Nubbik en Mason Garments. Ook bieden de vele veterschoenmerken ook inmiddels een flinke collectie aan eigen sneakers aan. 
Zo produceren Santoni & Magnanni ook verschillende soorten witte sneakers voor onder een pak.  

 

It’s all about the details!

Je kunt je witte sneakers nog iets unieks meegeven door bijvoorbeeld andere kleur veters erin te doen, mogelijk afgestemd aan het thema van je bruiloft. Uiteraard moet het
niet ten koste gaan van het blenden met de kleur van je trouwpak en moet alles wel als een geheel overkomen. Het moet namelijk wel aansluiten bij het geheel en niet afwijkend of gekkig overkomen. 

“De pantalonhoogte van een sneaker is wel altijd anders dan wanneer je er een veterschoen of
gespschoen onder wilt dragen.”

De juiste pantalonhoogte

Een van de grootste misverstanden bij het dragen van sneakers onder een pantalon is de misvatting dat de gekozen pantalonhoogte ook voor veterschoenen en/of gespschoenen geschikt is. 
Wanneer men een sneaker wil dragen is het mooier om de pantalon net iets korter te maken dan wanneer men een veterschoen, gespschoen of lakschoen eronder wil dragen. 
Een bijkomstigheid daarbij is dan ook dat de ‘sneaker’pantalon veelal te kort oogt als men er in de toekomst een gespschoen, veterschoen of lakschoen onder wilt gaan dragen. 
Houdt er dus bijtijds rekening mee waarvoor en waarmee je het wilt gaan dragen. 

Bij witte sneakers hoort een wit maatshirt

De kleur van je overhemd moet natuurlijk afgestemd worden op de kleur van je sneakers. Niets is zo lelijk als je witte schoenen draagt met een niet matchend geelkleurig overhemd.  Hierin helpen onze tailors je uiteraard graag mee om dit te voorkomen. Om alles overzichtelijker te maken raden wij onze klanten aan om de sneakers (indien mogelijk) mee te nemen tijdens de stylingsessie. Zodoende kunnen we de juiste hoogte, maar ook de juiste kleur van het maatshirt bepalen.

James Bond thema

Het James Bond thema is de laatste jaren flink in opmars. De box office krakers van James Bond zorgen steevast voor uitverkochte zalen en uitverkochte smokings. Naar verluid zorgt elke film weer een totale leegverkoop van de kleding die James Bond in de films draagt. Ook bruidsparen worden enthousiast van James Bond en komen dan ook steeds vaker met het James Bond thema aanzetten. De blauwe smoking met birdseye stof en zwarte satijnen shawlkraag van Daniel Craig in Casino Royale is nu al een klassieker te noemen. Bij Rietbergh hebben we deze dan ook al vele malen mogen maken. De stoffen die James Bond draagt in zijn films bieden wij bij Rietbergh namelijk ook aan. Zodoende kunnen wij precies zorgen voor de James Bond look waar men naar op zoek is.  Of het nu de donkerblauwe smoking met shawlkraag is of de witte smoking met zijden peak lapel, alles is bij ons mogelijk op James Bond vlak. Huur op je trouwdag een Aston Martin en het plaatje is compleet en perfect.

Pin It on Pinterest