FAQ: Wanneer moet ik een afspraak maken?

Ga je in juli 2022 trouwen? Kom dan langs in: april/mei 2022
Ga je in augustus of september 2022 trouwen? Kom dan langs in: april/mei/juni 2022
Ga je in oktober 2022 trouwen? Kom dan langs in: juni/juli/begin augustus 2022

“In 1 woord Top. wat een goed gevoel voor de wensen van de klant. al vanaf de eerste afspraak tot het uiteindelijk in 1 keer perfect zittende trouwpak alles in 1 keer goed. keurig elke afspraak nagekomen en dat in een hele warme familiare omgeving.”

 

– Beerend van Heezik –

“Voor mijn bruiloft hebben mijn vader en ik een trouwpak laten maken door Rietbergh. Het persoonlijk styling advies was onovertroffen. Rietbergh verzorgde ook alle accessoires. Van schoenen tot manchetknopen aan toe. Alles was tot in de puntjes geregeld en alle afspraken zijn nagekomen.”

 

– Christian Jansen –

“In eerste instantie gekozen om mijn trouwpak te laten maken bij een ander bedrijf. Na een aantal pasrondes (en helaas aanpasrondes) het volledige vertrouwen kwijt in deze partij. Toen gegoogled en uitgekomen bij Rietbergh in Westervoort, wat nog lekker dichtbij was ook. 

Eigenlijk direct vanaf het begin een prettig en warm gevoel bij het contact. Wat jammer dat ik hun niet eerder had gevonden! Door het gedoe met het andere bedrijf was de tijd tot onze bruiloft nog maar kort. Voor Rietbergh geen probleem, ze konden het pak op tijd leveren.”

– Kevin Plasmans – 

“Rietbergh is als je het mij vraagt DE partner als het gaat om (trouw)pakken. Je wordt ontvangen in een rustige ambiance waar men echt de tijd voor je heeft en met een kundig oog meekijkt aangaande jouw wensen versus ‘hoe verhoudt zich het modisch’. Voor de geleverde kwaliteit is het zeer goed betaalbaar en raadt ik Rietbergh zeker aan als leverancier.”

– Menno Bierma –

“Na de eerste ontmoeting met Daphne wist ik zeker dat ik hier zou slagen.
Ik kwam er met mijn zoontje van 4 jaar en we werden er zo hartelijk ontvangen dat het gelijk goed voelde.
Een soort van als bij je familie op bezoek gaan, dat gevoel.”

– Noah & Bob Springer –

“Ik heb mijn trouwpak gekocht bij Rietbergh en het resultaat was heel mooi en zat overal werkelijk perfect. Alleen al het uitzoeken, samenstellen en ‘customize van het pak was een feest. Ik kom zeker terug (maar dan niet voor een trouwpak ;-)”

– Maarten Roest –

“Via een vriend van mij ben ik terecht gekomen bij Rietbergh. Al direct vanaf de eerste keer dat we contact hadden kreeg ik een goed gevoel bij Rutger. Alles gaat heel persoonlijk, er word goed geluisterd naar wensen, er word goed meegedacht en alles met oog voor detail! Uitkomst: een geweldig trouwpak waar ik heel veel complimenten over heb gehad. Ik kan Rutger en het gehele bedrijf Rietbergh bij iedereen aanraden!

– Robbert ’t Hoen –

“Rutger & Daphne hebben mij fantastisch geholpen met de keuze van mijn trouwpak. Ik dacht goed te weten wat ik wilde totdat zij met hun specialistische kennis de details erbij haalden. Vervolgens wisten ze mij ook tot op detailniveau te adviseren in mijn uiteindelijke keuze. Een absoluut groot voordeel is dat je hier op persoonlijk niveau kan communiceren en zij letterlijk alle tijd voor je inplannen.”

– Erwin van de Zande –

“Mijn trouwpak was simpelweg perfect. Vanaf het eerste moment heeft Daphne mij fantastisch geholpen met haar expertise. Toen ik mijn trouwpak voor het eerst aantrok zat hij direct als gegoten, waarbij het nog mooier was dan ik had verwacht. De kwaliteit druipt er vanaf en ik ben oprecht trots op mijn pak. Ik verwacht ook zeker in de toekomst nog een pak te laten maken bij Rietbergh. Een absolute aanrader, niet alleen voor je trouwpak.”

– Mario Unkel –

“Via mijn broer de tip gekregen om mijn trouwpak bij Rietbergh af te nemen. Vanaf het eerste moment dat ik het pand binnenliep en Rutger de hand schudde, werd het een feestje.” 

– Mark Lagendijk – 

“Gisteren mijn trouwpak mogen ophalen. Super blij mee, ook vind ik het bijzonder hoe ze te werk gaan. De eerste keer leggen ze verschillende kleuren klaar wat goed bij je past. En vandaar uit denken ze heel goed met je mee. En zeggen ze ook eerlijk wat je beter wel kunt doen en niet. De locatie is prachtig en ze nemen alle tijd om je goed te helpen. Ze zullen nooit iets door drukken of aan je willen verkopen. Ik kan geen enkel punt opnoemen wat minder was ! Alleen maar een aan rader om naar rietbergh toe te gaan voor een mooi persoonlijk pak.”

– Henno vd voort –

Totaalpakket

Rietbergh biedt zijn klanten een compleet assortiment aan producten aan die bij een trouwpak horen. Door nauwe samenwerkingen met diverse leveranciers, kunnen wij onze klanten vaak in één keer laten slagen voor hun bruiloft.

Je hoeft voor je complete trouwcombinatie dus niet verder te zoeken dan Rietbergh.

Styling

Je trouwpak stel je zelf samen aan de hand van ons stylingboek. Dit gebeurt uiteraard onder begeleiding van onze medewerkers. Zij zullen je behoeden voor eventuele verkeerde keuzes en adviseren op basis van hun expertise en jouw persoonlijke kenmerken en wensen.

Het Rietbergh stylingboek bevat honderden verschillende stylingopties, zoals het type revers, de breedte van het revers, 3-knoops/2-knoops/1-knoops, double breasted, shawlkraag, etc. Je zult dus altijd je ideale trouwpak bij Rietbergh kunnen samenstellen.

Producten

Naast trouwpakken op maat verkopen wij ook maatpakken, maatsmokings, overcoats op maat, raincoats op maat en maatshirts onder eigen merknaam.

Daarnaast verkopen wij ook de benodigde bijbehorende producten zoals ondershirts stropdassen, dasspelden strikjes, bretels, riemen, sokken, manchetknopen, pochetten en schoenen van van diverse bekende merken, waaronder Santoni, Van Bommel, Francesco Benigno en Magnanni.

Sneakers

Ook voor exclusieve sneakers ben je bij Rietbergh aan het goede adres. Dankzij onze nauwe samenwerking met schoenenketen Smits/Van Arendonk is het mogelijk om hun gehele collectie aan jullie aan te bieden.

Hierdoor kunnen we je ook sneakers van merken als Mason Garments, New Balance, Nubikk, Philippe Model, van Bommel, etc. leveren. Ben je geinteresseerd in sneakers? Geef dit dan aan tijdens het gesprek en dan zorgen we ervoor dat er sneakers voor je klaarstaan tijdens de doorpas.

Telefoon

026 - 320 3378

Adres

Schans 1
6931 SG
Westervoort
Nederland

E-mail

info@rietbergh.com

Openingstijden

Bezoeken zijn uitsluitend op afspraak:

Maandag 9:00-17:00 uur
Dinsdag 9:00-17:00 uur
Woensdag 9:00-17:00 uur
Donderdag 9:00-17:00 uur
Vrijdag 9:00-17:00 uur
Zaterdag 9:00-17:00 uur
Zondag Gesloten

Tijdsduur oriëntatiegesprek:  c.a. 1 uur
Tijdsduur meetsessie:           c.a. 2,5 uur

Pin It on Pinterest